Wijn

Nét die andere druivensoort. Nét die andere combinatie. Waar de bekende wijnhuizen rechts liggen, zijn wij linksaf gegaan. Franse toppers Chardonnay & Sauvignon Blanc gecombineerd met een tipico uit de Piëmonte: Arneis. Chateau Trillol uit de Corbières, waar de bekende wijnfamilie Sichel, de lokale druiven Rousanne en Maccabeu gebruikt. Een Pinot Blanc maar dan op Italiaanse wijze gemaakt en op hout gelagerd, met verrassende smaaklaagjes. Een dijk van een Pinot Grigio uit noord oost Italie. De wijnboer heeft de hele wijngaard vol met witte kiezel gegooid. Kun je je voorstellen hoe de zon weerkaatst? Onze open wijn selectie wordt gepresenteerd voor € 4,50 per glas en € 22,50 per fles.

Spijs

Dagverse vis, topkwaliteit vlees en gedegen vakmanschap uit de keuken zullen al uw zintuigen prikkelen en garanderen het genieten van opperste kwaliteit. Hiertoe presenteren wij u ons regelmatig wisselend meer-gangen prestige keuzemenu. Dit a la carte menu is geheel onderaan deze pagina te vinden!

3 gerechten uit dit menu € 37,00 inclusief tafelwater
4 gerechten uit dit menu € 46,00 inclusief tafelwater

Kunt of wilt u geen keuze maken?

Chef’s Choice menu
Een verrassende culinaire reis bestaande uit 6 gerechtjes, dus 6 genietmomenten voor het hele tafelgezelschap als verrassingsmenu !!
€ 55,00 inclusief tafelwater

Onze 4 geselecteerde open wijnen zijn per glas te bestellen  € 4,50

Natuurlijk biedt onze wijnkaart hoogstaand vertier uit de Europese wijnwereld !!

Wij serveren geen lunch!!

ONZE HUIDIGE A LA CARTE GERECHTEN

Voorgerechten

Trilogie van Pata negra met coquille St. Jacques & saffraan
**

Proeverij van kalf, zwezerik en asperges

met gegrilde mango & spekjesmayonaise

**

Carpaccio van courgette, rettich en geitenkaas

met Balsamico & jus van basilicum (Vegetarisch)

Tussengerecht

Surprise van raapsteel, scampi, look & chorizo

**

Klassieke ravioli met huisgerookte zalm & kreeft,

oregano & peppadew olie

**

Romige aspergesoep met lavas, verfijnd groente garni en lamsvlees met kruiden crème

Hoofdgerechten

Zeewolf & kreeft in hartige Pomerol kruidensaus
**

Lamfilet & -racks, paprikajus met koffie & gember

**

Parelhoender filet, gerookte paddenstoelen, Bèarnaise

Nagerechten

Assortiment Internationale kaasspecialiteiten
**
Zoete zonde van Limoncello, chocolade en framboos

Allergene, vegetarische en/of diëtistische wensen? Maak deze reeds bij uw reservering kenbaar!