Dining

IMG-20180814-WA0002

Voorgerechten

De voorgerechten

Gerookte asperges met lamrack, Iberico,

daslook & gorgonzola

~
Iets vissigs:

Frisse kabeljauwsalade met gerookte vissoorten,

jus van abrikoos met tijm & nog iets lekkers…

IMG-20180814-WA0010

Tussendoor

Tussendoor

"uitsmijter" van asperges met Livar Monastrell

spicy tomatenolie & Delice de Bourgogne

~

Hartige cappuccino van broccoli met Simmenthaler,

spannend koekje & romig schuim

IMG-20180813-WA0028

Hoofdgerechten

Hoofdzakelijk
Kies uit :

Grain Fed Aberdeen Agnus entrecote

met gezoete sjalot en jus van oregano & knoflook

~

Diepzee duet van zeewolf en scampi met romige tomatencrème met bosui

~

Een klassieker: Parelhoen met rode wijnsaus &

sappige foie gras

IMG-20180814-WA0002

Michelin menu

Michelin menu

Rico’s invulling van ’n avondje Pomerollen !!

~

6 kleine topgerechtjes met ’t complete scala aan
culinaire lekkernijen en specialiteiten van de Chef

~

Staan niet op de kaart

~

In alle opzichten verrassend.

Culinaire rondreis:

Op donderdag & zondag.

Op deze 2 dagen presenteren wij u een kleine greep uit onze kaart. 4 signatuurgerechten vergezeld van 2 glaasjes wijn voor € 55,- per couvert

Voor-, hoofd- & nagerecht uit onze menukaart € 37,--

Voor-, tussen-, hoofd- & nagerecht uit onze menukaart € 47,-

Michelin menu € 59,-

Michelin menu incl. wijnarrangement € 89,-

 

Wijnen

Wij hebben voor u wijnen geselecteerd met de ‘persoonlijkheid’ die bij restaurant Pomerol past, want u weet ook dat bij een goede wijn alle componenten met elkaar in balans zijn. Uitgebalanceerd en harmonieus, geselecteerd door onze chefkok Rico Haan. Laat onze wijnatlas u op passende wijze begeleiden tijdens uw culinaire reis door Pomerol. Laat u verrassen en vraag naar onze wijnkaart of onze speciale wijn-arrangementen, afgestemd op het door u gekozen menu. Onze huiswijnselectie wordt gepresenteerd voor € 4,50 per glas en € 22,50 per fles.
IMG-20180814-WA0001

Voor de liefhebbers van droge witte:

Mas Neuf

Waar we de muscat druif eigenlijk kennen als leverancier van suikers voor desertwijnen, heeft deze droge variant absoluut zijn charme. Afkomstig van een klein domein uit het warmste gedeelte van Frankrijk. Handgeplukte druiven. Kruidig met een klein pepertje in de afdronk.

 

Voor de liefhebber van iets fruitiger wit:

Quinta de aves

Lekkernij uit het vulkanische hart van Spanje. Het vettige van de sauvignon blanc druif gecombineerd met de fruitige moscatel. Een klein restzoetje zorgt voor een zeer aangenaam mondgevoel.

Voor de liefhebber van iets roods:

Gio Grenache Gourmand 2016

Wordt de Grenache regelmatig gebruikt om Merlot wijnen te verrijken, zo kent hij toch ook een geheel eigen karakter. Niet snel vind je wijnen die van 100% Grenache zijn gemaakt. Wij zijn blij dat we die (een klein beetje gekoeld) aan jullie kunnen laten proeven.

 

 

Voor de liefhebber van een kaasplateau:

Diecianni Primitivo 2015

Uit de hak van de Italiaanse Laars afkomstig. Vol, krachtig met een ruw randje. Genoeg body om stand te houden bij de aromatische kazen die we serveren.

Liever iets zoetigs bij de kaas? Grahams 10 year old Tawny Port of Pedro Ximenz Nectar.

 

to top button