Dining

IMG-20180814-WA0002

IMG-20180814-WA0010

IMG-20180813-WA0028

IMG-20180814-WA0002

Michelin menu

Terrine van Serrano, groene asperge & limoen
***
Crôute van doperwten en vissige verrassingen
***
Curry van kool, Coquille & scampo
***
Chop van Livar gecombineerd met Ossenstaart
***
Zeewolf op zilte groentes
Of
Kalfshaas op tomatig garni
***
Fruitig schuimpje
Of
Kleine kaasgerechtjes

 

 

3 gerechten uit ons Michelin menu € 39,--

3 begeleidende glazen wijn € 21,--

 

4 gerechten uit ons Michelin menu € 52,-

4 begeleidende glazen wijn € 26,--

 

6 gerechten uit ons Michelin menu € 68,--

 Begeleidend arrangement wijn/bier, water, koffie/thee service € 35,--

 

Liever genieten van onze " anders dan andere " huiswijnen?

€ 5,-- per glas

 

 

 

Wijnen

Wij hebben voor u wijnen geselecteerd met de ‘persoonlijkheid’ die bij restaurant Pomerol past, want u weet ook dat bij een goede wijn alle componenten met elkaar in balans zijn. Uitgebalanceerd en harmonieus, geselecteerd door onze chefkok Rico Haan. Laat onze wijnatlas u op passende wijze begeleiden tijdens uw culinaire reis door Pomerol. Laat u verrassen en vraag naar onze wijnkaart of onze speciale wijn-arrangementen, afgestemd op het door u gekozen menu. Onze huiswijnselectie wordt gepresenteerd voor € 4,50 per glas en € 22,50 per fles.
IMG-20180814-WA0001

Voor de liefhebbers van droge witte:

Mas Neuf

Waar we de muscat druif eigenlijk kennen als leverancier van suikers voor desertwijnen, heeft deze droge variant absoluut zijn charme. Afkomstig van een klein domein uit het warmste gedeelte van Frankrijk. Handgeplukte druiven. Kruidig met een klein pepertje in de afdronk.

 

Voor de liefhebber van iets fruitiger wit:

Quinta de aves

Lekkernij uit het vulkanische hart van Spanje. Het vettige van de sauvignon blanc druif gecombineerd met de fruitige moscatel. Een klein restzoetje zorgt voor een zeer aangenaam mondgevoel.

Voor de liefhebber van iets roods:

Gio Grenache Gourmand 2016

Wordt de Grenache regelmatig gebruikt om Merlot wijnen te verrijken, zo kent hij toch ook een geheel eigen karakter. Niet snel vind je wijnen die van 100% Grenache zijn gemaakt. Wij zijn blij dat we die (een klein beetje gekoeld) aan jullie kunnen laten proeven.

 

 

Voor de liefhebber van een kaasplateau:

Diecianni Primitivo 2015

Uit de hak van de Italiaanse Laars afkomstig. Vol, krachtig met een ruw randje. Genoeg body om stand te houden bij de aromatische kazen die we serveren.

Liever iets zoetigs bij de kaas? Grahams 10 year old Tawny Port of Pedro Ximenz Nectar.

 

to top button